Deze blog gaat over de meest verkochte schroeven en welke gebruik je ze voor kan geven. Kun je deze schroeven ook bij iedereen gaan bestellen? De prijs per schroef verschilt erg, maar welke is nu eigenlijk het beste?

Waar kun je schroeven voor gebruiken?

Schroeven zijn onmisbaar in ons leven. Ze worden gebruikt om meubels te bouwen, klusjes op het huis uit te voeren of ervoor te zorgen dat de vloer boven je bed recht blijft. Er is een schroef voor elke klus! Schroeven worden bijvoorbeeld gebruikt om deurkozijnen, raamkozijnen, vloerplanken of andere meet-, bescherm- en bevestigingsmaterialen vast te zetten. Ze kunnen ook worden gebruikt als constructieschroef in plaats van een spijker. ook worden ze overal gebruikt, in alles van huishoudelijke apparaten tot bedrijfskantines. Ze zijn vaak verkrijgbaar in verschillende vormen en maten. Er zijn ook verschillende types schroeven, zoals een schroef met recht blad of één met een puntig blad. Schroeven zijn belangrijk voor het monteren van dingen zoals meubels, kozijnen, etc. Bij het kopen van schroeven worden er verschillende keuzes gemaakt die bepalen wat voor soort schroef je gaat gebruiken. Wanneer je de juiste keuze maakt is het erg handig om aantal punten op te zoeken zoals een partij waar je schroeven online kunt bestellen.

Top 5 meest verkochte schroeven

Deze top 5 schroeven hebben in elk geval een gemeenschappelijk kenmerk. Ze zijn allemaal ontzettend populair bij de consument! Het gaat om echt algemene schroeven met vele toepassingen die we iedere dag gebruiken, zoals de Phillips-schroef, de sluiterschroef en de kruiskop. Grondige onderzoek naar de meest gezochte schroeven heeft uiteindelijk geleid tot een top 5 met de meest verkochte schroeven. De absolute nummer éénis de Phillips schroef De naam van dit type schroef leek eerst nogal onlogisch, maar omdat deze in 1898 werd uitgevonden door geen minder dan Henry F. Phillips, is het begrijpelijk dat hij zijn naam kreeg. Philips was een Amerikaan die zaakwaarnemer was voor de North American Screw Company. Deze firma produceerde schroeven, maar miste aanvankelijk het verkoopargument om tot een succes te komen. Phillips was daarom op zoek naar een manier om de soort schroef extra in de verf te zetten.

Inspiratie voor nieuwe projecten met schroeven

Er zijn verschillende soorten schroeven die veel verkocht worden. Met name bij groothandelaren worden verschillende schroeven vaak besteld. Zo is het erg populair om schroeven te bestellen in bepaalde maten, lengtes of andere eigenschappen. Hiernaast kunt u ook inspiratie opdoen voor nieuwe projecten met schroeven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *